UJmag.ro organizează campania ,,VARA PREMIILOR”, în perioada 11-27 august 2017

11 aug. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 415

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Campania „VARA PREMIILOR”  la UJmag.ro

Campania „VARA PREMIILOR” organizată de către Universul Juridic Magazin în colaborare cu editurile Universul Juridic, Wolters Kluwer, Editura Neverland, Pro Universitaria și Evrika Publishing pe cea mai mare librărie de carte juridică, www.ujmag.ro, vine cu o ofertă răcoritoare ce constă în reduceri spectaculoase, premii inedite și transport gratuit.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

,,Vara premiilor” este o campanie desfășurată pe o perioada de 16 zile, în perioada 11-27 august 2017, prin intermediul căreia puteți beneficia de avantaje multiple:

De „ VARA PREMIILOR” ai cele mai bune promoții și inițiative unice, exclusiv pe UJmag.ro, astfel:

– posibilitatea de a achiziționa ultimele noutăți editoriale din domeniul dreptului, cu reduceri începând de la 25% și până la 70%;

Reducere 30% pentru orice pachet de carte al editurilor Universul Juridic, Wolters Kluwer, Editura Neverland, Pro Universitaria și Evrika Publishing;

– Pachete la prețuri speciale (până la 51%);

Transport gratuit pentru comezile de peste 99 de lei;

Gratuit un cod comentat/adnotat la alegere pentru comenzile de peste 499 lei*


* Regulament: Participă la concurs toate comenzile ce depășesc valoarea de 150 lei; la fiecare 150 de lei se obține o șansă de caștig. Cu cât valoarea comenzii este mai mare cu atât cresc șansele de câstig. Desemnarea căștigătorilor se va face prin tragere la sorți pe data de 5 septembrie 2017.
Promoția este valabilă în limita stocului disponibil, se adresează exclusiv utilizatorilor finali și nu se cumulează cu alte oferte sau promoții.

UJmag.ro organizează campania ,,VARA PREMIILOR”, în perioada 11-27 august 2017 was last modified: august 11th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter