UBB. Școala de vară cu tema „Reziliența: noi perspective în fața adversității”

3 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 56

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin intermediul Facultății de Litere și al Facultății de Educație Fizică și Sport, a organizat, în perioada 24 iulie-1 august 2022, Școala de vară, finanțată de Universitatea din Köln, cu tema „Reziliența: noi perspective în fața adversității”.

Astfel, timp de zece zile, studenți și profesori au aprofundat, prin lucrări, discuții și prezentări, noile perspective în fața adversității, din diferite unghiuri de analiză literară, socială, politică, istorică, culturală, traductologică, muzicală, ecumenică, artistică sau metafizică, cu precădere manifestate în spațiul est-european, spaniol sau latinoamerican.

De asemenea, școala de vară din 2022 s-a dorit a fi o ediție desfășurată aproape exclusiv on site, după cea online din 2021 și alta anulată în 2020, marcând cu efervescență academică cei peste cincisprezece de ani de colaborare a universităților mai sus menționate, ce s-au materializat în dezbateri și activități de cercetare comune, publicații, excursii și proiecte de cercetare pe termen mediu și lung.

Totodată, cursurile pe teme de studii culturale s-au desfășurat în limbile spaniolă și engleză și au fost organizate cu sprijinul Santander Universities de către „Arbeitskreis Spanien-Portugal-Lateinamerika” – Centrul pentru America Latină al Universității din Köln, în cooperare cu UBB.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației

UBB. Proiect de consolidare pentru criza sanitară generată de virusul SARS-Cov-2

UBB. Școala de vară cu tema „Reziliența: noi perspective în fața adversității” was last modified: august 3rd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.