Țuca Zbârcea & Asociații, alături de Carrefour în cea mai mare tranzacție din retailul alimentar din ultimii ani

3 mai 2023
Vizualizari: 173

Carrefour a anunțat recent că a semnat un acord cu Louis Delhaize Group pentru achiziția subsidiarei locale care operează în România sub brandul „CORA”. Gigantul francez a fost consiliat de o echipă multidisciplinară de avocați din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații.

După aprobarea tranzacției de către autoritățile competente, Carrefour va prelua 10 hipermarketuri Cora și 8 magazine Cora Urban și aproape 2.400 de angajați, în cadrul celei mai importante tranzacții din sectorul retail din ultimii ani.

Reprezentantul legal al cumpărătorului a fost societatea de avocați Țuca Zbârcea & Asociații, a cărei echipă multidisciplinară a acoperit întregul spectru de chestiuni juridice, incluzând aspecte de drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, drept imobiliar, dreptul concurenței, dreptul muncii, proprietate intelectuală etc. Avocații au asistat Carrefour și pe parcursul procesului de due diligence, precum și în legătură cu negocierea documentelor tranzacției și semnarea acestora. Tranzacția este supusă aprobării autorităților de concurență relevante și se preconizează a fi finalizată până la sfârșitul anului 2023.

Echipa a fost condusă de Răzvan Gheorghiu-Testa (Partener), alături de Horia Ispas (Partener) și Raluca Vasilache (Partener), împreună cu Veronica Aman (Managing Associate) și Dana Barbu (Managing Associate).

Țuca Zbârcea & Asociații este una dintre cele mai mari societăți de avocatură independente din România, activând cu succes în toate domeniile dreptului afacerilor. De asemenea, este cea mai bine clasată firmă de avocatură din România în directorul juridic Legal 500 EMEA și, în general, este cotată în eșalonul superior al caselor de avocatură românești, fiind foarte apreciată deopotrivă de clienți și confrați pentru capacitatea de a oferi soluții inovatoare, cât și practice în domeniul juridic.

 

Țuca Zbârcea & Asociații, alături de Carrefour în cea mai mare tranzacție din retailul alimentar din ultimii ani was last modified: mai 3rd, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: