Țuca Zbârcea & Asociații a oferit servicii de asistență juridică grupului media Ringier

1 apr. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 746
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Țuca Zbârcea & Asociații a oferit servicii de asistență juridică grupului media Ringier, prin intermediul unei echipe coordonate de Dragoș APOSTOL, Partener al Țuca Zbârcea & Asociații, alături de alți cinci specialiști în fuziuni și achiziții din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații.

În acest sens, în cadrul unei tranzacții recente, grupul media Ringier a achiziționat pachetul majoritar al Imobiliare.ro.

Dragoș APOSTOL, Partener al Țuca Zbârcea & Asociații

Dragoș APOSTOL, Partener al Țuca Zbârcea & Asociații

Ringier, unul dintre cele mai mari grupuri media internaționale care operează în România, a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al Imobiliare.ro, cel mai mare portal de imobiliare din țară.

Achiziția va diversifica și întări portofoliul digital deținut de Ringier în România.

Imobiliare.ro gestionează un număr total de peste 103.000 de anunțuri, ceea ce-l face liderul incontestabil al pieței imobiliare online românești. Achiziția de către Ringier România este parte a procesului de implementare a strategiei globale Ringier de extindere treptată a business-ului digital. Prezența lor în portofoliul Ringier România va genera sinergii cu celelalte activități desfășurate în țara noastră, contribuind astfel la dezvoltarea lor.

În vederea achiziționării, Ringier România a cumpărat de la foștii proprietari 87% din acțiunile Realmedia Network S.A. –  Broadhurst Investments Limited, Kurt Götz și managementul Imobiliare.ro. Actuala echipă de management Imobiliare.ro deține în continuare un pachet minoritar de acțiuni și va continua să-și desfășoare activitatea în cadrul companiei.

Marc Walder, CEO Ringier AG, despre tranzacție: „Achiziția Imobiliare.ro este un pas înainte în demersul nostru sistematic de a transforma și digitaliza afacerea noastră în toate piețele pe care le servim, inclusiv în Europa de Est. Mulțumită acestei tranzacții, Ringier deține acum atât portalul numărul 1 în recrutarea online din România cât și cel mai mare portal de imobiliare din țară”.

Tranzacția devine operațională începand din data de 31 martie 2016. Adrian Mihail Erimescu, actualul Director Executiv Imobiliare.ro, devine noul CEO al companiei: „Sunt foarte bucuros că Imobiliare.ro, proiect online demarat în urmă cu 16 ani în Timișoara, face parte acum din unul dintre cele mai mari grupuri media din Europa. Această tranzacție ne va permite să beneficiem de know how de ultimă oră precum și de sinergiile naționale și globale din cadrul Grupului Ringier. De asemenea, sunt convins că tranzacția ne va ajuta să furnizăm utilizatorilor noștri servicii mai bune și să transformăm Imobiliare.ro într-un portal imobiliar de clasă internațională”.

Grupul Ringier este prezent în România din anul 1992. Astăzi, Ringier România are peste 400 de angajați și este unul dintre cei mai mari publisheri internaționali din țară și operează peste 30 de produse print și online.

Țuca Zbârcea & Asociații a oferit servicii de asistență juridică grupului media Ringier was last modified: aprilie 1st, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter