Tribunalul Suceava și Corpul Profesional al Mediatorilor Suceava au încheiat un protocol de colaborare

16 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 542

Despre

  • Implementarea și promovarea medierii
  • Activitățile de colaborare

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit documentului publicat de Consiliul de Mediere, Tribunalul Suceava și Corpul Profesional al Mediatorilor Județul Suceava au încheiat, în luna iulie a.c., un protocol de colaborare în vederea implementării și promovării medierii.

Obiectul Protocolului

Obiectul protocolului il constituie colaborarea în vederea promovării, sprijinirii și implementării medierii, în mica reformă a justiției, ca modalitate de soluționare a litigiilor, conflictelor sau disputelor pe cale amiabilă în zona de competență teritorială a Tribunalului Suceava.

Summer Black Friday pe UJmag.ro
Activitățile de colaborare

• organizarea de seminarii și simpozioane pe linia promovării medierii la nivelul tribunalului;

• afișarea Tabloului Mediatorilor autorizați emis de Consiliul de Mediere Romania, la avizierul instantelor din județ ce va fi efectuat de CPMJ

• colaborarea în organizarea de seminarii de informare cu reprezenanți ai altor instituții publice, precum și cu organizații non-guvernamentale de interes național sau local;

• elaborarea de articole despre procedura și practica medierii de către magistrați și mediatori și publicarea acestora pe site-urile fiecărei parți, precum și în publicațiile de specialitate.

Consultați sursa informațiilor, documentul publicat de Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Tribunalul Suceava și Corpul Profesional al Mediatorilor Suceava au încheiat un protocol de colaborare was last modified: septembrie 16th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter