[REMINDER: A mai rămas o zi pentru înscriere] Tribunalul Permanent de Arbitraj Institutionalizat. Examenul de primire în profesia de arbitru (termen-limită: 15 ianuarie 2019)

14 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2.750

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Reminder: A mai rămas o zi pentru înscrierea la examenul de primire în profesia de arbitru

Reamintim celor interesați că data-limită pentru înscrierea la examenul de primire în profesia de arbitru este 15 ianuarie 2019.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Dosarele de candidat se depun personal, în zilele de joi și sâmbătă, între orele 10.00-16.00, la sediul Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat situat în Târgoviște, str. G-ral Matei Vlădescu nr. 1, bl. 11, sc. A, ap. 1 – parter, județul Dâmbovița.


Tribunalul Permanent de Arbitraj Institutionalizat. Examenul de primire în profesia de arbitru (termen-limită: 15 ianuarie 2019)

Potrivit unui anunț, Asociația de Arbitraj Instituționalizat anunță organizarea, în data de 9 februarie 2019, a examenului de primire în profesia de arbitru.

La examen se pot înscrie numai persoane care au obținut definitivatul în alte profesii juridice.

Dosarele de candidat se trimit prin poștă sau curier, până cel târziu la data de 15 ianuarie 2019la sediul Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat situat în Târgoviște, str. G-ral Matei Vlădescu nr. 1, Bl. 11, Sc. A, Ap. 1 – parter, județul Dâmbovița.

Acte necesare înscrierii sunt următoarele:

1. cerere de înscriere;

2. declarație de luare la cunoștință de dispozițiile Regulamentului de organizarea a examenului de primire în profesie;

3. acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidaților;

4. curriculum vitae, model european;

5. carte de identitate – copie;

6. certificat de naștere și certificat de căsătorie (unde este cazul) – copie certificată pentru conformitate de candidat;

7. dovada promovării examenului într-o profesie juridică – copie certificată;

Original Black Friday pe UJmag.ro!

8. diploma de licență sau adeverință provizorie – copie certificată pentru conformitate de candidat;

9. cazier judiciar – original;

10. adeverință medicală cu mențiunile „Clinic sănătos, nu este în evidență cu boli neuropsihice” și „Apt pentru profesia de arbitru” – original;

11. două fotografii color – 3×4 cm;

12. taxă de de examinare (500 RON) – poate fi achitată la sediul Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat sau în contul RO19BRDE160SV32252551600, deschis de Asociația de Arbitraj Instituționalizat la BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A., Ag. Crizantema, Str. C-tin. Brâncoveanu, Bl. 11 – Târgoviște.

Examenul se va desfășura prin susținerea unui interviu și a unui test de verificare a cunoștințelor care este compus dintr-un test grilă și o probă practică.

Interviul se va desfășura în perioada 21 ianuarie – 3 februarie 2019. Candidații vor fi anunțati telefonic sau prin e-mail cu privire la data la care sunt programați să susțină interviul.

Vor fi declarați admiși candidații care vor obține cel puțin nota 6.00.

Bibliografie: Codul de procedură civilă

– Cartea a IV-a. Despre arbitraj (art. 541-621 CPC);

– Cartea a VII–a. Titlul IV. Arbitrajul internațional și efectele hotărârilor arbitrale străine (art. 1110-1132 CPC).

Informații suplimentare pot fi obținute:

– la numerele de telefon: 0745.316.959;

– la adresa de e-mail: [email protected];

– la sediul Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat – Str. G-ral Matei Vlădescu nr. 1, Bl. 20, parter, ap. 1, Municipiul Târgoviște.

Informațiile privind condițiile de susținere a examenului de primire în profesia de arbitru și înscrierea pe Tabloul Arbitrilor Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat sunt detaliate în „Regulamentul privind primirea în profesia de ARBITRU în cadrul Tribunalului Permanent de Arbitraj Instituționalizat”, publicat pe pagina facebook Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituționalizat și pagina web a Asociației de Arbitraj Instituționalizat.

Vezi și Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituționalizat. Regulamentul privind accederea în profesia de arbitru

Sursa informației

 

[REMINDER: A mai rămas o zi pentru înscriere] Tribunalul Permanent de Arbitraj Institutionalizat. Examenul de primire în profesia de arbitru (termen-limită: 15 ianuarie 2019) was last modified: ianuarie 14th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter