Susţinerea interviurilor pentru funcţiile de vicepreşedinte ale ÎCCJ

7 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 703

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

CSM anunță că în data de 14 noiembrie 2016 va avea loc, la Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, susținerea interviului pentru funcția vacantă de vicepreședinte și pentru funcția de vicepreședinte care se va vacanta la data de 20 noiembrie 2016, funcții din cadrul înaltei Curți de Casație și Justiție.

Potrivit anunțului CSM din data de 31 octombrie a.c., judecătorul care și-a depus candidatura pentru ocuparea funcției de vicepreședinte al ÎCCJ, funcție vacantă începând cu data de 20 noiembrie 2016, este Dragomir Ilie Iulian, actual judecător la ÎCCJ, iar pentru funcția vacantă de vicepreședinte al ÎCCJ candidatul este doamna Bogasiu Gabriela-Elena, delegată vicepreședinte al ÎCCJ.

Monitor Dosare

Consultați:

Sursa informației

Susținerea interviurilor pentru funcțiile de vicepreședinte ale ÎCCJ was last modified: noiembrie 9th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter