STOICA & Asociaţii îşi consolidează echipa prin noi promovări la nivel de parteneri

22 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 948
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ca urmare a remarcabilelor rezultate profesionale, Cristina Ioana FRÎNCU și Bogdan Mircea POPESCU au fost promovați în poziția de Partner în cadrul STOICA & Asociații.

Cristina Ioana FRÎNCU s-a alăturat echipei STOICA & Asociații din anul 2008. A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” și deține o diplomă de masterat în Dreptul Afacerilor, la Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu”. Este membru al Baroului București din anul 2009.

Cristina a participat la asistarea clienților în proiecte de consultanță în domeniul dreptului imobiliar, drept bancar, societăți, finanțări și operațiuni pe piața de capital. A acordat asistență juridică și a reprezentat clienți în litigii de drept civil, insolvențe, executări silite și de contencios administrativ și fiscal. De asemenea, Cristina a făcut parte din echipa de avocați care a acordat consultanță Grupului Băncii Mondiale în cadrul proiectului „Proprietate imobiliara – fundament pentru politici naționale și europene” din Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) – AXA Prioritară 1 – atât în prima etapă – Sprijin în implementarea instrumentelor structurale și coordonarea programelor (Output 3), cât și în etapa a doua – Asistență la redactarea legislației în domeniul cadastrului și proprietății imobiliare (Output 6).

Bogdan Mircea POPESCU s-a alăturat echipei STOICA & Asociații din anul 2009, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București și Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene Universitatea București – Facultatea de Drept (România)/Université Paris I Pantheon-Sorbonne (Franța). Bogdan deține o diplomă de masterat în specializarea Drept penal fundamental – Facultatea de Drept, Universitatea Montpellier 1. Este membru al Baroului București din anul 2009.

Ca avocat pledant, Bogdan a asistat și a reprezentat clienți români și străini în litigii civile, în special de proprietate intelectuală cu privire la mărci, brevete, drepturi de autor și drepturi conexe. De asemenea, a elaborat strategii procesuale și a asigurat reprezentarea clienților în litigii de contencios administrativ și fiscal, insolvență, concurență neloială, drept bancar. În domeniul dreptului concurenței, Bogdan a acordat asistență și a reprezentat clienți în investigațiile derulate de Consiliul Concurenței în diferite sectoare industriale (reciclarea produselor electronice, industria farmaceutică) cu privire la pretinse încălcări ale legislației române și europene privind concurența (carteluri, abuz de poziție dominantă), acordând totodată asistență în cazul unor contracte de distribuție care au generat probleme de concurență. Totodată, a desfășurat activități în materia arbitrajului comercial internațional.

Cristina și Bogdan sunt profesioniști ai dreptului care se bucură de aprecierea atât a colegilor, cât și a clienților. Au dovedit excelență profesională, echilibru și responsabilitate în anii de colaborare cu STOICA & Asociații, ceea ce arată că sunt pregătiți pentru promovarea profesională”, a declarat Valeriu Stoica, Founding Partner.

STOICA & Asociații își consolidează echipa prin noi promovări la nivel de parteneri was last modified: ianuarie 21st, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter