[UPDATE: Redeclanșarea procedurii] SNG. Selecție pentru ocuparea a două posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă, la disciplina StatisECRIS

1 iul. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 624
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 1 iulie 2018: Redeclanșarea procedurii de selecție

Potrivit unor precizări ale SNG din data 28 iunie 2018, instituția a publicat anunțul cu privire la redeclanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea unor posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă.

Pentru mai multe informații, redăm mai jos conținutul respectivului anunț, furnizat de SNG.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

[gview file=”http://www.grefieri.ro/Docs/20180628anunt_pic_fc_5524.pdf” height=”800px”]

Sursa informației


SNG. Selecție pentru ocuparea a două posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă, la disciplina StatisECRIS

Potrivit unui anunț din data de 10 mai 2018, SNG a publicat o serie de informații cu privire la declanșarea procedurii de selecție pentru ocuparea a două posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă, la disciplina StatisECRIS.

Conform anunțului, Școala Națională de Grefieri face cunoscută declanșarea unei proceduri de recrutare pentru ocuparea a două posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă, la disciplina StatisECRlS, menționând și faptul că pot participa la procedura de selecție persoanele care au calitatea de judecător, grefier cu studii superioare juridice din cadrul instanțelor ori alt specialist și care îndeplinesc cerințele specifice funcției de personal de instruire al Școlii Naționale de Grefieri, prevăzute în noul Statut aI personalului de instruire al Școlii Naționale de Grefieri, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1388/2016 (disponibil pe pagina de internet a Școlii Naționale de Grefieri: www.grefieri.ro) la secțiunea Activități – Recrutare și formare formatori – Documentație.

Astfel, în vederea participării la procedura de selecție, persoanele interesate sunt rugate să transmită, până la data de 21 mai 2018[1], la nr. de fax: 021/3103480 sau la adresa de e-mail: [email protected] următoarele documente:

– scrisoare de intenție;
– curriculum vitae;
– declarație privind prelucrarea datelor cu caracter personal[2];
– un plan de seminar pe o temă la alegere din domeniul disciplinei și materialele didactice aferente;
– înscrisuri relevante privind experiența profesională și pregătirea în specialitatea postului pentru care candidează;
– recomandare întocmită de instanța la care funcționează, inclusiv cu privire la respectarea normelor de etică și deontologie, rezultată din evaluarea activității profesionale ori recomandare sau fișa de evaluare de la ultimul loc de muncă, pentru alți specialiști.

În plus, conform celor precizate în anunț, candidații vor susține un interviu în fața comisiilor de selecție, în cadrul interviului, candidații vor susține și o prezentare demonstrativă a unui fragment din tema de seminar pregătită pentru selecție.

Evaluarea candidaților se va realiza în funcție de criteriile generale și specifice de selecție stabilite prin Statutul personalului de instruire al Școlii Naționale de Grefieri, după cum urmează:

• criterii generale: experiență profesională relevantă în domeniul pentru care și-a depus candidatura; respectarea normelor deontologice specifice profesiei; competențe, capacități și abilități specifice activității de instruire (aptitudini psiho-pedagogice, capacități de proiectare, organizare, coordonare și evaluare a activității didactice, abilități de comunicare și relaționare eficientă); experiență didactică; lucrări de specialitate publicate, titluri științifice obținute; cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională; cunoștințe de operare pe calculator;

• criterii specifice personalului de instruire colaborator extern pentru formarea continuă: disponibilitate de implicare în desfășurarea și dezvoltarea activităților de formare continuă, potrivit solicitărilor departamentului de formare profesională continuă al Școlii; disponibilitate pentru lucrul în echipă; disponibilitate pentru participarea la activități care presupun deplasări.

Candidații selectați de către comisiile de selecție vor fi supuși validării de către Consiliul de conducere al Școlii.

După validare, numirea în calitate de personal de instruire al Școlii a candidaților selectați se face de către Consiliul Superior al Magistraturii, la propunerea Consiliului de conducere al Școlii.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Persoanele care dobândesc calitatea de formator colaborator extern pentru formarea continuă vor îndeplini atribuțiile generale și specifice personalului de instruire pentru formarea continuă prevăzute în Statutul personalului de instruire al Școlii Naționale de Grefieri (art. 21 și art. 24), dintre care menționăm:

• desfașoară activități didactice, cu preponderent caracter practic, la disciplina la care a fost numit personal de instruire prin hotărâre a Consiliului Superior al Magistraturii, conform programului de formare și tematicii aprobate;

• realizează materiale didactice pe care le pune la dispoziția Școlii, în timp util, în vederea bunei desfășurări a seminarelor;

• elaborează testele de evaluare a participanților la activitățile de formare continuă și realizează evaluarea acestora;

• colaborează, în pregătirea și desfășurarea seminarelor, cu ceilalți formatori desemnați pentru același seminar, în vederea realizării caracterului unitar al formării;

• participă la elaborarea și revizuirea programului anual de formare continuă și a tematicii aferente;

• participă la întâlniri sau alte activități ale formatorilor în vederea uniformizării procesului de formare și perfecționării metodelor didactice.
Școala Națională de Grefieri nu asigură decontarea cheltuielilor de transport și cazare pentru prezentarea la interviu.

Informații suplimentare pot fi solicitate la telefon: 021/4076209 sau pot fi obținute consultând pagina de internet: www.grefieri.ro.

Sursa informației


[1] Potrivit art. 11 alin. (2) din Statut, termenul de depunere a dosarelor de înscriere a fost redus dc la 30 de zile la 10 de zile, prin Hotărârea Consiliului de conducere al SNG nr. 41 din 10 mai 2018.
[2] Tipizatul declarației privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi descărcat de pe site-ul SNG, de la secțiunea Activități – Recrutare și formare formatori – Recrutare – Anunț cu privire la declanșarea unei proceduri de selecție pentru ocuparea a două posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă, la disciplina StatisECRlS sau la secțiunea Concursuri – Alte concursuri SNG – Anunț cu privire la declanșarea unei proceduri de selecție pentru ocuparea a două posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continua, la disciplina StatisECRlS.

[UPDATE: Redeclanșarea procedurii] SNG. Selecție pentru ocuparea a două posturi de personal de instruire colaborator extern pentru formarea continuă, la disciplina StatisECRIS was last modified: iulie 14th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter