SNG. Concurs pentru ocuparea unui post vacant de aprod – Curtea de Apel Suceava

12 ian. 2023
Vizualizari: 424

Școala Națională de Grefieri (SNG) a publicat un anunț privind organizarea, de către Curtea de Apel Suceava, în data de 7 februarie 2023, a concursului pentru ocuparea postului vacant de aprod pe perioadă nedeterminată la Tribunalul Botoșani.

Pot participa la concurs persoanele care îndeplinesc următoarele condiții:

– au cetățenia română, domiciliu în România și capacitate deplină de exercițiu;

– nu au antecedente penale, cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;

– cunosc limba română;

– sunt apți din punct de vedere medical, pentru exercitarea funcției;

– au studii medii.

Înscrierea la concurs se va face prin poștă pe adresa Curții de Apel Suceava sau electronic (document scanat în format PDF), la adresa de mail: valeria.neagu@just.ro, în perioada 11-26 ianuarie 2023.

Pentru testare candidații vor susține o probă practică constând în realizarea unei lucrări specifice postului ce urmează să fie ocupat.

Pentru conținutul dosarului de înscriere la concurs, precum și pentru informații suplimentare, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și SNG. Procedura de selecție pentru ocuparea unui număr de 3 posturi de personal de instruire propriu în cadrul Departamentului de relații internaționale

 

SNG. Concurs pentru ocuparea unui post vacant de aprod – Curtea de Apel Suceava was last modified: ianuarie 12th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: