Conferință [CUM A FOST] SMART LAW CONFERENCES - Jurisprudența Curții de Apel Craiova. Dezbateri și soluții practice

663       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] SMART LAW CONFERENCES – Jurisprudența Curții de Apel Craiova. Dezbateri și soluții practice 📅 01 noiembrie 2019 Craiova [CUM A FOST] SMART LAW CONFERENCES – Jurisprudența Curții de Apel Craiova. Dezbateri și soluții practice

Data 01 noiembrie 2019
Locația Aula Magna, Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova, str. Calea București nr.107 D, Craiova.

 

Pe data de 1 noiembrie 2019, la Craiova, în cadrul Conferinței Internaționale Bienale cu tema „Sistemul juridic între stabilitate și reformă”, organizată de Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova, în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cea de-a doua parte a zilei, în seria SMART LAW CONFERENCES lansată de Grupul Universul Juridic, s-a desfășurat un panel distinct, cu concursul Curții de Apel Craiova și al UNBR: Jurisprudența Curții de Apel Craiova.

 

Au fost prezenți de invitați de prim rang ai comunității juridice. Moderatorul întâlnirii a fost   jud. Adina Ponea, președintele Curții de Apel Craiova, care a avut și o interesantă intervenție pe tema „Mijloace de unificare a practicii judiciare”.

Prof. univ. dr., jud. Evelina Oprina, membru CSM, a abordat tema „Colaborare și încredere între magistrați și avocați”, în vreme ce lect. univ. dr., jud. Elisabeta Roșu, de la Înalta Curte de Casație și Justiție și ex-președinte al Curții de Apel București s-a referit la „Cererea de intervenție accesorie în procedura dezlegării unor chestiuni de drept de către ICCJ. Admisibilitate”.

 

Au mai avut intervenții apreciate dr. Nicoleta Țăndăreanu, redactor-șef al Revistei Române de Jurisprudență, prof. univ. dr., av. Valeriu Stoica, Facultatea de Drept, Universitatea din București (”Dreptul potestativ de rezoluțiune”), prof. univ. dr. av. Traian Briciu, președinte al  Uniunea Națională a Barourilor din România („Trei probleme de practică judiciară privind efectul devolutiv al apelului”), jud. drd. Gabriela Alexandroiu  („Aspecte jurisprudențiale privind distincția dintre infracțiunea de trafic de persoane și infracțiunea de proxenetism”), precum și jud. dr. Mircea Șelea („Suportul tehnic în cadrul măsurilor de supraveghere”).

 


 

Vineri, 1 noiembrie 2019, Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova; Curtea de Apel Craiova; UNBR și Editura Universul Juridic organizează SMART LAW CONFERENCES – Jurisprudența Curții de Apel CraiovaDezbateri și soluții practice.

Conferința va avea loc în Aula Magna, Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova, str. Calea București nr.107 D, Craiova.

Conferința va începe la ora 14,30 și va avea loc în cadrul evenimentului ,,30 de ani de învățământ juridic la Craiova”, care se va organiza la Craiova in perioada 1-2 Noiembrie 2019. În cadrul acestuia va avea loc și decernarea titlului de DOCTOR HONORIS CAUZA dlui prof. univ. dr., av. Valeriu Stoica.

Vor lua cuvântul în calitate de speaker:

Jud. Adina Ponea, președinte, Curtea de Apel Craiova, moderator – Mijloace de unificare a practicii judiciare

Prof. univ. dr., jud. Evelina Oprina, membru CSM – Colaborare și încredere între magistrați și avocați

Lect. univ. dr., jud. Elisabeta Roșu, Înalta Curte de Casație și Justiție; președintele Curții de Apel București (până la data de 1 iulie 2019) – Cererea de intervenție accesorie în procedura dezlegării unor chestiuni de drept de către ICCJ. Admisibilitate

Dr. Nicoleta Țăndăreanu, redactor-șef RRDJ

Prof. univ. dr., av. Valeriu Stoica, Facultatea de Drept, Universitatea din București – Dreptul potestativ de rezoluțiune

Prof. univ. dr., av. Traian Briciu, președinte, Uniunea Națională a Barourilor din România – Trei probleme de practică judiciară privind efectul devolutiv al apelului

Jud. drd. Gabriela Alexandroiu – Aspecte jurisprudențiale privind distincția dintre infracțiunea de trafic de persoane și infracțiunea de proxenetism

Jud. dr. Mircea Șelea – Suportul tehnic în cadrul măsurilor de supraveghere

 

 


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

[CUM A FOST] SMART LAW CONFERENCES – Jurisprudența Curții de Apel Craiova. Dezbateri și soluții practice was last modified: noiembrie 5th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter