[UPDATE: Aviz favorabil] Senatul României. Audierea candidaților propuși pentru funcția de ambasadori ai României în străinătate

8 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 135
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 6 ianuarie 2021: Aviz favorabil

Potrivit paginii oficiale a Senatului României (www.senat.ro), Comisiile reunite pentru politică externă și pentru comunitățile de români din afara granițelor țării din Senat și Camera Deputaților au audiat candidații propuși de Ministerul Afacerilor Externe pentru posturile de ambasadori ai României în străinătate.

Astfel, ședința de audieri a fost condusă de președintele Comisiei pentru politică externă din Senat, iar aceasta s-a desfășurat în cadrul unei proceduri mixte, în format virtual și cu o prezență fizică restrânsă.

De asemenea, comisiile au acordat avizul favorabil, în unanimitate, pentru cei nouă ambasadori propuși.


Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Potrivit paginii oficiale a Senatului României (www.senat.ro), Comisiile pentru politică externă ale Senatului și Camerei Deputaților se vor reuni miercuri, 6 ianuarie 2021, ora 11:30, la sala „Avram Iancu”, pentru a audia candidații propuși de Ministerul Afacerilor Externe pentru posturile de ambasadori ai României în străinătate.

De asemenea, la audieri va participa Comisia pentru comunitățile de români din afara țării din Senat și Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor din Camera Deputaților.

Redăm, în continuare, lista persoanelor propuse:

− Nineta Bărbulescu, desemnată pentru Malaezia, Brunei Darussalam;

− Dan Adrian Bălănescu, desemnat pentru Republica Indonezia, Republica Democrată a Timorului de Est;

− Dan Sorin Mihalache, desemnat pentru Republica Cipru;

− Brândușa Ioana Predescu, desemnată pentru Republica Bulgaria;

− Laura Daniela Popescu, desemnată pentru Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord;

− Daniela Mariana Țane Sezonov, desemnată pentru India, Republica Maldivelor, Republica Populară Bangladesh, Republica Federală Democratică Nepal

− Cristian Istrate, desemnat pentru Federația Rusă;

−Răzvan Rotundu, desemnat pentru Georgia;

− Bogdan Mănoiu, desemnat pentru Canada.

Totodată, audierile se vor desfășura atât la Senat, cât și online.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Senatul României. Organizarea activității în perioada 4-31 ianuarie 2021

[UPDATE: Aviz favorabil] Senatul României. Audierea candidaților propuși pentru funcția de ambasadori ai României în străinătate was last modified: ianuarie 8th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter