Seminar Seminar „Telemunca și alte contracte atipice”, 18 iulie 2019

568       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

Joi, 18 iulie 2019, a avut loc seminarul organizat de Wolters Kluwer, având ca temă „Telemunca și alte contracte atipice”.

Evenimentul s-a desfășurat între orele 14:00 și 18:00, fiind găzduit de Sala de cursuri Wolters Kluwer România, Bd. Tudor Vladimirescu 22, Clădirea Green Gate, etaj 6, sector 5, București.

În prezent, legislația muncii se află la o răscruce de drumuri, modificările survenite, atât la nivel național cât și la nivel european schimbând radical viziunea asupra raporturilor de muncă.
Astfel, legislația muncii a mers în direcția flexibilizării raporturilor de muncă în timp ce jurisprudența europeană în materie socială a condus la modificarea legislației naționale.

Una din cele mai recente modificări legislative o reprezintă reglementarea unui nou tip de contract de muncă de tip special – telemunca.

 

Beneficiile participantilor

Scopul acestui seminar este tocmai acela de a scoate în evidență pașii care trebuie urmați, atât de angajator cât și de salariat, în cazul în care se confruntă cu problemele pe care le ridică legislația muncii mai ales din perspectiva ultimelor modificări și, nu în ultimul rând, aspecte concrete pe care trebuie să le aibă în vedere avocatul în soluționarea unui astfel de litigiu, indiferent dacă reprezintă interesele uneia sau alteia dintre părți.

Agenda evenimentului

– Ultimele modificări aduse legislației muncii
– Încheierea contractului individual de muncă – aspecte controversate
– Cum se gestionează un contract individual de muncă
– Clauze contractuale specifice, reglementate sau nu de legislația muncii
– Tipuri de contracte speciale
– Telemunca, munca la domiciliu
– Aspecte practice din materia penală: nerespectarea unui hotărâri judecătorești     definitive privind plata salariului/reintegrarea în muncă
– Jurisprudență internă – cazuri relevante
– Jurisprudență europeană – Hotărâri CEDO în litigii de muncă

 

Lectorul evenimentului: Radu Răzvan Popescu

Seminar „Telemunca și alte contracte atipice”, 18 iulie 2019 was last modified: iulie 18th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter