Seminar Seminar de pregătire profesională UNPIR – Sinaia, 24 februarie 2018

1268       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Cum a fost] Seminar de pregătire profesională UNPIR – Sinaia, 24 februarie 2018 📅 24 februarie 2018 Sinaia [Cum a fost] Seminar de pregătire profesională UNPIR – Sinaia, 24 februarie 2018

Data 24 februarie 2018
Locația Hotel Palace
Taxa 300 LEI

Sâmbătă, 24 februarie, Hotel Palace din Sinaia a găzuit seminarul profesional cu tema „Insolvența – a doua șansă oferită profesioniștilor aflați în dificultate financiară. Realități și perspective”, organizat de Filialele Prahova și Brăila ale Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România.

Prima temă abordată, „Despre ipoteca mobiliară asupra veniturilor viitoare din contractele în derulare – sau cât de «corespunzătoare» poate fi «protecția» acordată creditorului garantat”, a fost susținută de doamnele av. Simona Miloș (Președinte INPPI, lector INPPI) și av. Andreea Deli Diaconescu (practician în insolvență, membru în Consiliul de Conducere al INPPI, lector INPPI). În continuare, domnul av. Stan Tîrnoveanu (Prim-vicepreședinte UNPIR), a discutat despre „Tratamentul garanțiilor/obligațiilor atipice ale debitoarei în cadrul procedurii insolvenței”.

Ultima prezentare a primului panel, „Evoluția legislației Uniunii Europene în materia insolvenței transfrontaliere”, a fost dezbătută de domnul prof. univ. dr. Augustin Fuerea (membru în Consiliul Știintific INPPI, lector INPPI) și doamna av. Andreea Deli Diaconescu (practician în insolvență, membru în Consiliul de Conducere al INPPI).

După o scurtă pauză, a venit rândul analizei asupra „Interferenței între Codul de Procedură Fiscală și Legea nr. 85/2014”, analiză făcută de doamna av. Carmen Popa (practician în insolvență, membru CNC, Președinta UNPIR Filiala Dolj), după care doamna ec. Carmen Sanda (practician în insolvență, lector INPPI) a vorbit despre „Fiscalitatea procedurii de insolvență: aspecte relevante”.

Ultima intervenției a zilei i-a aparținut domnului jud. Adrian Remus Ghiculescu (Președintele Curții de Apel Ploiești), care a conferențiat despre „Anularea actelor frauduloase din perspectiva Codului civil și a Legii nr. 85/2014 privind procedura insolvenței”.


Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (U.N.P.I.R.) organizează sâmbătă, 24 februarie 2018, un seminar de pregătire profesională. Evenimentul va avea loc la Hotel Palace din Sinaia.

Programul integral al seminarului este disponibil în rândurile de mai jos.

Sâmbătă, 24  februarie 2018:

9:00 – Înregistrarea participanților;

10:00 – Deschiderea lucrărilor;

Cuvântul invitaților;

Închiderea lucrărilor;

14:30 – Dejun;

20:00 – Cina festivă.

Lectori:

Av. Stan Tîrnoveanu –  Prim-Vicepresedinte U.N.P.I.R.;

Av. Simona Miloș – Președintele Institutului Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență;

Av. Andreea Deli Diaconescu – practician în insolvență, membru în Consiliul de Conducere al Institutului Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență;

Prof. univ. dr. Augustin Fuerea – membru în Consiliul Științific al Institutului Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență;

Av. Carmen Popa – lector la Institutului Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență, membru în Consiliul Național de Conducere al U.N.P.I.R.;

Jud. Adrian Remus Ghiculescu – președinte Curtea de Apel Ploiești.

Click AICI pentru a descărca formularul de înscriere!

[Cum a fost] Seminar de pregătire profesională UNPIR – Sinaia, 24 februarie 2018 was last modified: februarie 28th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter