Seminar de pregătire profesională Seminar de pregătire profesională: „Provocările generate de noutățile legislative asupra insolvenței”

194       0

Seminar de pregătire profesională: „Provocările generate de noutățile legislative asupra insolvenței” 📅 09 - 11 decembrie 2022 Seminar de pregătire profesională: „Provocările generate de noutățile legislative asupra insolvenței”

Data 09 - 11 decembrie 2022
Locația Poiana Brașov, Hotel Piatra Mare

Uniunea Nationalã a Practicienilor în Insolventă din România – Filiala Brașov în parteneriat cu I.N.P.P.I și I.N.M. are plăcerea de a vă invita la Seminarul de pregătire profesională: Provocările generate de noutățile legislative asupra insolvenței” care va avea loc în perioada 09 – 11 decembrie 2022, în Poiana Brașov, Hotel Piatra Mare.

La lucrările seminarului sunt invitați judecători sindici și magistrați ai Înaltei Curți de Casație și Justiție, Curtea de Apel Brașov și Tribunalului Brașov, Cluj, precum și reprezentanți ai instituțiilor: bancare, Statului, Parchet, DGRFP și Direcția Fiscală. Alături de practicienii în insolventă din Brașov, participă și practicieni în insolventă de la filialele din tară.

Ne-am simți onorați și deosebit de încântati dacã aveți amabilitatea sã acceptați invitația noastră.

Programul poate fi vizionat AICI.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Seminar de pregătire profesională: „Provocările generate de noutățile legislative asupra insolvenței” was last modified: noiembrie 29th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.