[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 28 ianuarie 2019: Ordinea de zi (secția pentru judecători)

29 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 267

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 29 ianuarie 2019: Ordinea de zi soluționată a ședinței CSM din data de 28 ianuarie 2019 – secția pentru judecători

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, în ședința din data de 28 ianuarie 2019, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a luat mai multe hotărâri, printre care și următoarele:

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

– Acordarea avizului conform pentru modificarea statelor de funcții și de personal ale instanțelor de mai jos, după cum urmează:

– Amânarea discutării notei privind acordarea avizului conform pentru revenirea la Judecătoria Chișineu-Criș a unui post de judecător transferat temporar la Judecătoria Făget.

Pentru a vedea ordinea de zi soluționată a ședinței CSM din data de 28 ianuarie 2019, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).


Ședința CSM din 28 ianuarie 2019: Ordinea de zi (secția pentru judecători)

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM, pe ordinea de zi a ședinței din 28 ianuarie 2019, se află mai multe lucrări, printre care și următoarele:

– Solicitarea Ministerului Justiției de acordare a avizului conform pentru modificarea statelor de funcții și de personal ale Judecătoriei Onești și Curții de Apel Bacău, prin transferul unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice, gradul I, din statul de funcții al Judecătoriei Onești în statul de funcții al Curții de Apel Bacău;

– Acordarea avizului conform pentru revenirea la Judecătoria Chișinău-Criș a unui post de judecător transferat temporar la Judecătoria Făget. 

Pentru a vedea ordinea de zi a ședinței CSM din 28 ianuarie 2019, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 28 ianuarie 2019: Ordinea de zi (secția pentru judecători) was last modified: ianuarie 29th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter