Scurte consideraţii privind efectuarea percheziţiei informatice în cazul infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator

13 nov. 2019
Articol UJ Premium
Vizualizari: 733
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Scurte considerații privind efectuarea percheziției informatice în cazul infracțiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator was last modified: noiembrie 12th, 2019 by Nicoleta-Elena Hegheș

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autori:

Nicoleta-Elena Hegheș

Nicoleta-Elena Hegheș

Este profesor universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti.
A mai scris:
Adrian Cristian Moise

Adrian Cristian Moise

Este avocat în Baroul Dolj (2006-prezent); conferenţiar universitar doctor la disciplina „Criminalistică” în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative din Craiova, Universitatea Spiru Haret din Bucureşti (2012-prezent); membru al Asociaţiei Internaţionale a Criminologilor de Limbă Franceză (2018-prezent); membru în Colegiul de Redacţie şi în Consiliul Ştiinţific al Revistei Române de Criminalistică (2011-prezent); membru al Asociaţiei Criminaliştilor din România (2009-prezent); membru al Societăţii Române de Criminologie şi Criminalistică (2015-prezent).
A mai scris: