Transmisie Live Dezbaterile RRDPA: Noțiunea de funcționar public. Efecte asupra corupției în mediul privat.

505       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Dezbaterile RRDPA: Noțiunea de funcționar public. Efecte asupra corupției în mediul privat. 📅 06 iulie 2020 Dezbaterile RRDPA: Noțiunea de funcționar public. Efecte asupra corupției în mediul privat.

Data 06 iulie 2020
Locația

Recomandări

Revista română de drept penal al afacerilor și Editura Universul Juridic organizează luni, 6 iulie, ora 16,00,  prima ediție a Dezbaterilor Revistei de Drept Penal al Afacerilor, cu titlul: „Noțiunea de funcționar public. Efecte asupra corupției în mediul privat.”

 

Dezbaterea este organizată cu sprijinul:

Parteneri:

► Hotca & Asociații

► Zăbrăuțanu, Popescu & Asociații

► Crâznic și Asociații

► Țuca Zbârcea & Asociații

Partener:

►The Department

 

Evenimentul este în curs de acreditare INPPA

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.”.

 

Moderatorul dezbaterii va fi: Prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca

Speakerii invitați sunt:

  • Prof. univ. dr., av. Sergiu Bogdan, Asociat coordonator al societății de avocați Sergiu Bogdan & Asociații
  • Av. Doris Alina Șerban, Asociat al societății de avocați Sergiu Bogdan & Asociații
  • Conf. univ. dr. Mirela Gorunescu, Avocat, Baroul București
  • Av. Manuela Gornoviceanu, Managing Associate Țuca Zbârcea & Asociații
  • Av. Augustin Zăbrăuțanu, Managing Partner, SCA Zăbrăuțanu, Popescu & Asociații

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ persoană și include următoarele beneficii:

 

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate 4k

– Acces la înregistrarea video la 3 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– 20% reducere la următoarele conferințe

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac doar pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555[email protected]

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

Dezbaterile RRDPA: Noțiunea de funcționar public. Efecte asupra corupției în mediul privat. was last modified: iulie 2nd, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter