Raportul privind activitatea INM pentru anul 2015

17 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 772
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La data de 15 martie 2016 INM a prezentat, la sediul său din Bd. Regina Elisabeta nr. 53, București, raportul de activitate pentru anul 2015, eveniment care a prilejuit și o analiză retrospectivă a activității din ultimii 5 ani.

Vă invităm să vizualizați prezentarea raportului, realizată și publicată de INM:

Inteligența artificială în materie penală

La acest eveniment a fost prezent colectivul INM. De asemenea, au fost reprezentate o parte dintre instituțiile cu care Institutul colaborează în desfășurarea activităților sale, precum: CSM, ÎCCJ, Parchetul de pe lângă ÎCCJ, Ministerul Justiției, Administrația Națională a Penitenciarelor, Agentul Guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene, Ambasada Olandei la București, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Direcția Națională de Probațiune din cadrul Ministerului Justiției, Inspectoratul General al Poliției Române, Inspecția Judiciară, Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență, Institutul Notarial Român, Parchetul de pe lângă Tribunalul București, Școala Națională de Grefieri și, nu în ultimul rând, Consiliul Științific al INM.

Cu acest prilej au fost evidențiate principalele direcții de acțiune ale INM în ceea ce privește componenta de formare – formare inițială, formare continuă și formare a formatorilor – precum și în privința concursurilor, examenelor și politicilor publice. A fost subliniată, totodată, prezența internațională activă și constantă a INM, reflectată atât de participarea numeroasă a judecătorilor, procurorilor și auditorilor de justiție la programe și evenimente de formare având o componentă externă, în special la cele organizate în cadrul Rețelei Europene de Formare Judiciară (European Judicial Training Network – EJTN), al cărei membru este Institutul, cât și de implicarea Institutului, în calitate de partener, într-un număr de 21 de proiecte cu finanțare externă.

După prezentarea raportului de activitate de către directorul Institutului, au adresat mesaje reprezentanții CSM, ÎCCJ, Parchetului de pe lângă ÎCCJ, Ministerului Justiției și ai SNG, care au apreciat rezultatele obținute în anul 2015 și au făcut sugestii privind continuarea activităților de formare.

INM mulțumește, și pe această cale, tuturor colaboratorilor și partenerilor instituționali care au contribuit la buna desfășurare a activităților programate și la rezultatele pozitive înregistrate pe parcursul anului 2015.

Sursa informației este INM (www.inm-lex.ro).

Raportul privind activitatea INM pentru anul 2015 was last modified: martie 16th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter