Protocolul de colaborare între Consiliul de Mediere și Asociația Municipiilor din România

19 aug. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1003

Despre

  • Consiliul de Mediere
  • Asociația Municipiilor din România
  • Protocolul de colaborare

Pe site-ul Consiliului de Mediere, s-a publicat protocolul de colaborare între Consiliul de Mediere și Asociația Municipiilor din România, semnat la data de 30 iulie 2015.

Obiect principal al protocolului este colaborarea celor două părți în vederea identificării și punerii în practică a măsurilor necesare pentru armonizarea prevederilor legislative din domeniul medierii cu legislația ce guvernează organizarea și funcționarea administrației publice locale, în scopul satisfacerii nevoilor și intereselor generale ale colectivității locale și pentru a asigura buna funcționare a serviciilor publice dezvoltate la nivelul autorităților publice locale, în beneficiul cetățenilor și mai ales în vederea prevenirii și soluționării prin procedura medierii a conflictelor în materie civilă, precum și în alte materii.

Protocolul este valabil un an de la data semnării de către ambele părți. În lipsa unei notificări prealabile, protocolul se prelungește cu perioade de timp egale celei pentru care a fost inițial încheiat.

Protocolul de colaborare între Consiliul de Mediere și Asociația Municipiilor din România was last modified: august 19th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter