Lansare Seria manifestărilor Cafeneaua Juridică

1207       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Protecția datelor cu caracter personal în activitatea avocaților 📅 28 aprilie 2018 Timișoara Protecția datelor cu caracter personal în activitatea avocaților

Data 28 aprilie 2018
Locația BiblioTech Cafe

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Timiș, în parteneriat cu Editura Universul Juridic, inaugurează seria manifestărilor Cafeneaua Juridică.

Prima ediție va avea loc în data de 28.04.2018, începând cu ora 10:00, la BiblioTech Cafe, în Timișoara, Bd. Vasile Pârvan nr. 2B (la parterul Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara).

Conferintele Video Universul Juridic

Tema abordată este: Protecția datelor cu caracter personal în activitatea avocaților.

– Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR).

– Directiva (UE) 2016/680 Parlamentului European și a Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autoritățile competente în scopul prevenirii, depistării, investigării sau urmăririi penale a infracțiunilor sau al executării pedepselor și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Deciziei-cadru 2008/977/JAI a Consiliului.

Speakeri:

 Avocat Elena Grecu
Managing Partner Grecu & Asociații Bucureșt
Membru fondator al “Asociației pentru bune practici GDPR”

 Florin Ghinea
IBM Data Security and Privacy Consultant

Evenimentul se adresează avocaților din Baroul Timiș, participarea fiind GRATUITĂ, în limita celor 74 de locuri disponibile.

 Se asigură gratuit cafea și apă pe toată durata evenimentului.

 Înscrierile se pot face până în data de 27.04.2018 la Secretariatul Baroului Timiș sau prin e-mail la [email protected] și [email protected]

Protecția datelor cu caracter personal în activitatea avocaților was last modified: aprilie 26th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter