Proiectul de modificare a legii avocaților a fost adoptat de Camera Deputaților

19 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1391
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Proiectul de Lege privind modificarea și completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat a fost adoptat în data de 18 octombrie 2016, cu o majoritate de 237 voturi „pentru”, de către Camera Deputaților, care este decizională, anunță UNBR.

Având în vedere că ultimul raport al comisiei juridice, care prevedea o serie de modificări a fost respins, precum și faptul că proiectul a suferit mai multe intervenții pe parcursul procedurilor la Camera Deputaților, UNBR și Universul Juridic vor publica forma adoptată în momentul finalizării editării acesteia de către Cameră.

Pentru a consulta ultimele modificări făcute asupra proiectului, consultați Raportul suplimentar al Comisiei Juridice.

Sursa informației

Proiectul de modificare a legii avocaților a fost adoptat de Camera Deputaților was last modified: octombrie 19th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter