Preselecțiile pentru concursurile de procese simulate „Jessup” și „Telders” – Facultatea de Drept a Universității din București

15 oct. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1422

Despre

  • Preselecțiile: 22 octombrie 2015, ora 17:00

Facultatea de Drept a Universității din București organizează preselecții pentru concursurile de procese simulate în drept internațional public „Philip C. Jessup” și „Telders”.

Astfel, în ziua de 22 octombrie 2015, ora 17:00 vor avea loc la Catedra de Drept Public a Facultății, preselecțiile pentru:

• Concursul de procese simulate în drept internațional public Philip C. Jessup (Washington, 17 martie – 2 aprilie 2016);

• Concursul de procese simulate în de drept internațional public Telders (Haga, 19 – 21 mai 2016).

Candidații trebuie să cunoască foarte bine limba engleză și să aibă cunoștințe solide de drept internațional public. Preselecțiile vor consta într-un interviu în limba engleză, privind aspecte de drept internațional public.

Persoana de contact este lect. univ. dr. Ion Galea, e-mail [email protected]

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Concursul internațional de procese simulate „Philip C. Jessup” este cea mai prestigioasă și cea mai dezvoltată competiție de drept internațional public din lume, cu participarea a peste 550 de școli de drept din peste 80 de țări.

Concursul de drept internațional „Telders” este cel mai prestigios concurs de drept internațional public din Europa. Anual, echipe din peste 40 de universități din Europa se întrec în rundele naționale urmând ca echipele câștigătoare să își reprezinte țara în faza internațională a competiției.

 

Sursa informațiilor este anunțul publicat de Facultatea de Drept a Universității din București (www.drept.unibuc.ro).

Preselecțiile pentru concursurile de procese simulate „Jessup” și „Telders” – Facultatea de Drept a Universității din București was last modified: octombrie 15th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.