Premierul a anunțat adoptarea proiectului pentru modificarea O.U.G. nr. 7/2019 privind legile justiţiei, în ședința de astăzi de la Guvern

5 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 174

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.gov.ro), premierul, Viorica Dăncilă, a anunțat în debutul ședinței de azi, adoptarea proiectului pentru modificarea O.U.G. nr. 7/2019 privind legile justiției.

Așa cum rezultă din declarația publicată pe site, au fost adoptate soluțiile convenite cu reprezentanții CSM și ai asociațiilor profesionale din domeniul juridic în cadrul discuțiilor purtate săptămâna trecută. Noile reglementări reflectă propunerile magistraților cu privire la principiul separării carierelor judecătorilor și procurorilor, delegarea procurorilor în funcțiile de conducere și la promovarea în funcțiile de conducere a parchetelor, pentru care numirea se face de către președintele României, la propunerea ministrului Justiției.

GALA LADY LAWYER, ediția a VI-a

Pentru a vedea declarațiile oferite de premier, vizitați site-ul oficial (www.gov.ro).

Premierul a anunțat adoptarea proiectului pentru modificarea O.U.G. nr. 7/2019 privind legile justiției, în ședința de astăzi de la Guvern was last modified: martie 5th, 2019 by Redacția ProLege
4 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter