Post de grefier vacant la Parchetul de pe lângă ÎCCJ (termen-limită: 22 august 2016)

10 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1010

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ministerul Public a anunțat faptul că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție organizează un concurs de promovare în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate de la parchetele de pe lângă curțile de apel, la data de 6 septembrie 2016, ora 9:00 (proba scrisă) și 6 septembrie 2016, ora 13:00 (proba practică), pentru un post vacant de grefier la la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, Secția de urmărire penală și criminalistică.

Condiții de participare

Campania Back to  Law School

Poate participa la acest concurs persoana care îndeplinește următoarele condiții:

a) are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția în care este încadrat;
b) are calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;
c) nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ;

Dosarul de înscriere

Dosarele de concurs se depun la Serviciul de Organizare și Resurse Umane al Secției de Resurse Umane și Documentare din cadrul Parchetului de pe lângă ÎCCJ (B-dul Libertății nr. 14, sector 5, București), camera M 3, până cel târziu la data de 22 august 2016 (inclusiv) și trebuie să cuprindă următoarele documente:

a) cererea tipizată de înscriere la concurs;
b) raportul întocmit de conducătorul parchetului/șeful secției unde candidatul își desfășoară activitatea, care să constate îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 11 din regulamentul de concurs;
c) curriculum vitae;
d) orice alte acte considerate relevante de către candidat.

Informații suplimentare

Anunțul integral, cererea tipizată de înscriere la concurs, tematica și bibliografia pentru posturile scoase la concurs și regulamentul de concurs pot fi consultate accesând sursa informației.

Post de grefier vacant la Parchetul de pe lângă ÎCCJ (termen-limită: 22 august 2016) was last modified: august 9th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter