[UPDATE: Procurorul-șef al Procuraturii din Republica Moldova a efectuat o vizită de lucru la PÎCCJ] PÎCCJ. Vizită de lucru a procurorului general la Chișinău

7 sept. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 579
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 7 septembrie 2018: Procurorul-șef al Secției de avizare și propuneri de legiferare din cadrul Direcției politici, reforme și protecția intereselor societății – Procuratura Republicii Moldova, a efectuat o vizită de lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.mpublic.ro), în perioada 3-7 septembrie 2018, domnul Ruslan Popov, procuror-șef al Secției de avizare și propuneri de legiferare din cadrul Direcției politici, reforme și protecția intereselor societății – Procuratura Republicii Moldova, a efectuat o vizită de lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ).

Evenimentul se înscrie în seria activităților prevăzute de Protocolul încheiat între Ministerul Public din România și Procuratura Generală a Republicii Moldova privind cooperarea bilaterală pentru prevenirea și combaterea criminalității, în general și a celei organizate, în special.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

În cursul vizitei, domnul Ruslan Popov a fost primit de domnul Augustin Lazăr, procurorul general al PÎCCJ și a avut o întâlnire cu procurorii șefi ai structurilor din cadrul PÎCCJ, precum și cu reprezentanți ai IGPR, specializați în justiție.

Totodată, agenda vizitei a inclus întâlniri cu membrii colegiilor de redacție ale revistelor „Pro lege”, „Dreptul” și „Studii și cercetări juridice”, precum și cu domnul prof. univ. dr. Mircea Duțu, directorul Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române.

Sursa informației


PÎCCJ. Vizită de lucru a procurorului general la Chișinău

Potrivit unui comunicat, în cursul zilei de 29 august 2018, domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, s-a aflat într-o vizită la Chișinău, unde a avut o întâlnire de lucru cu procurorii moldoveni, în cadrul activităților prevăzute de Protocolul încheiat între Ministerul Public din România și Procuratura Generală a Republicii Moldova privind cooperarea bilaterală pentru prevenirea și combaterea criminalității, în general și a celei organizate, în special.

Astfel, domnul Augustin Lazăr a avut o întâlnire cu ministrul culturii din Republica Moldova, doamna Monica Babuc, având în vedere interesul pentru dezvoltarea cooperării și schimbului de bune practici în materia reglementării protecției patrimoniului cultural național.

Totodată, în cadrul Salonului Internațional de Carte „Bookfest Chișinău”, domnul Augustin Lazăr – împreună cu doamna Monica Babuc, ministrul educației, culturii și cercetării din Republica Moldova și domnul Alexandru Tănase, fost ministru al justiției din același stat – a prezentat lucrarea „Protecția juridică a patrimoniului cultural și natural”. Lucrarea, apărută sub egida Academiei Române – Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” și Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, este dedicată Centenarului Marii Uniri și Anului european al patrimoniului cultural.

De asemenea, în cursul zilei de 30 august 2018, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a discutat cu reprezentanții Ambasadei României la Chișinău în legătură cu modul în care aceasta poate contribui la dezvoltarea cooperării judiciare între autoritățile române și moldovene.

Sursa informației

[UPDATE: Procurorul-șef al Procuraturii din Republica Moldova a efectuat o vizită de lucru la PÎCCJ] PÎCCJ. Vizită de lucru a procurorului general la Chișinău was last modified: septembrie 7th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter