UNBR – „Proiect pentru realizarea studiului privind perspectivele evoluției profesiei de avocat în următorii 10 ani”

20 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 653

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform comunicatului UNBR din data de 17 februarie 2017, Uniunea a publicat materialul intitulat „Proiect pentru realizarea studiului privind perspectivele evoluției profesiei de avocat în următorii 10 ani”.

Potrivit acestui document, pentru a sprijini avocații și barourile să facă față provocărilor unui mediu în continuă schimbare, Consiliul UNBR a hotărât constituirea unui grup de lucru pentru studierea perspectivelor profesiei de avocat în funcție de evoluția contextului economic, demografic, politic, social și tehnologic, intern și internațional.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Astfel, prin Rezoluția Congresului Avocaților din 26 martie 2016 privind proiectul „Avocatura 2025” s-a decis permanentizarea grupului de lucru și realizarea unor cercetări profesionale interdisciplinare, prin conlucrarea cu specialiști din diverse domenii, în scopul identificării direcțiilor de dezvoltare ale profesiei de avocat, a măsurilor instituționale și normative care se impun în raport de aceste direcții.

Redăm mai jos conținutul acestui material, cu mențiunea că materialul reprezintă forma revizuită, adoptată în ședința Comisiei Permanente a UNBR.

UNBR – „Proiect pentru realizarea studiului privind perspectivele evoluției profesiei de avocat în următorii 10 ani” was last modified: februarie 20th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter