Participarea procurorului general al României la evenimentul organizat de Institutul internațional de justiție penală și drepturile omului din Siracusa

7 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 165

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.mpublic.ro), în cursul zilelor de 5 și 6 decembrie 2018, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), domnul Augustin Lazăr, a participat la evenimentul organizat de Institutul internațional de justiție penală și drepturile omului din Siracusa, respectiv Dialogul strategic regional la nivel înalt privind comerțul ilicit din Europa de sud-est.

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect de consolidare a luptei împotriva comerțului ilicit din Europa de sud-est și își propune să valorifice expertiza autorităților judiciare naționale și internaționale în elaborarea unei înțelegeri mai cuprinzătoare a punctelor forte, a punctelor slabe, a oportunităților și a amenințărilor la nivel regional în combaterea comerțului ilicit.

În cadrul aceluiași eveniment, domnul Augustin Lazăr, procurorul general al PÎCCJ, a avut o întrevedere de lucru cu domnul judecător Jean-Francois Thony, președinte al Institutului internațional de justiție penală și drepturile omului din Siracusa, referitoare, în principal la continuarea cooperării profesionale prin prezența procurorilor români la stagiile de pregătire organizate de Institut.

(Sursa foto: Ministerul Public)

Sursa informației

 

Participarea procurorului general al României la evenimentul organizat de Institutul internațional de justiție penală și drepturile omului din Siracusa was last modified: decembrie 7th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter