Parteneriat între Editura Universul Juridic și Baroul Timiș

17 feb. 2017
4 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 5 (4 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2355

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Editura Universul Juridic și Baroul Timiș sunt bucuroși să anunțe perfectarea unui parteneriat privind organizarea de evenimente, accesul la informație juridică, premierea stagiarilor Baroului Timiș și sponsorizarea Baroului cu carte juridică. Într-un moment în care mediul virtual a devenit din ce în ce mai prezent, inclusiv în viața profesioniștilor, Editura Universul Juridic a investit și a dezvoltat o serie de instrumente extrem de utile profesioniștilor mediului juridic, bazându-se pe cea mai mare comunitate de autori, dar și pe știri și informații certificate editorial.

În acest context, conducerea Baroului Timiș a apreciat extrem de utilă abonarea tuturor avocaților care fac parte din comunitatea baroului la informațiile juridice specializate furnizate de Editura Universul Juridic prin intermediul portalului universuljuridic.ro. Membrii baroului vor beneficia și de statutul de membru senior în cadrul comunității ujmag.ro, care înseamnă accesul la prețuri preferențiale oferite de către cea mai mare librărie online specializată.

Declarații:

Nicolae Cîrstea, președinte Universul Juridic: „Suntem într-un moment important astăzi, când decizia conducerii Baroului Timiș ne pune în postura de a furniza membrilor baroului, în mod constant, accesul la o bază de date cu articole, opinii juridice, puncte de vedere exprimate într-o plajă largă de domenii juridice. Baroul Timiș este primul Barou din țară care încheie acest tip de parteneriat cu Editura Universul Juridic. Editura a investit susținut în ultimii doi ani pentru a crește baza de informație juridică deținută de către portalul universuljuridic.ro și credem că acest parteneriat realizat astăzi cu Baroul Timiș este un prim pas ce va fi urmat și de alți colegi, propunându-ne astfel să conectăm o bună parte a profesioniștilor lumii juridice la ceea ce înseamnă un univers de informație juridică profesională”.

Sergiu Stănilă, decan Baroul Timiș: „Fără îndoială că Editura Universul Juridic și informațiile pe care le pune aceasta la dispoziția, inclusiv a avocaților, a colegilor avocați din Baroul Timiș este extrem de consistentă și unanim apreciată. Consiliul Baroului a luat decizia de a realiza acest parteneriat în considerarea suportului pe care Editura Universul Juridic îl poate aduce membrilor baroului printr-o informare permanentă și susținută, a disponibilității pentru organizarea de evenimente de către barou, dar mai ales pentru susținerea fiecăruia dintre colegi prin accesul la informare profesionistă realizată de către o echipă redacțională extrem de puternică. Sperăm ca perfectarea acestui protocol de colaborare să fie apreciată și să aducă acele beneficii pe care le așteptăm pentru membrii comunității noastre”.

Parteneriat între Editura Universul Juridic și Baroul Timiș was last modified: februarie 17th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter