Regimul de depunere a cererilor de rambursare finale de către beneficiarii Programului operaţional sectorial „Dezvoltarea resurselor umane” (OMFE nr. 44/2016)

22 ian. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 698

Despre

  • M. Of. nr. 26 din 14 ianuarie 2016
  • OMFE nr. 44/2016
  • Regimul de depunere a cererilor de rambursare finale de către beneficiarii Programului operaţional sectorial „Dezvoltarea resurselor umane”

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul publicat în MonitorSumar
OMFE nr. 44/2016
(M. Of. nr. 26 din 14 ianuarie 2016)
Art. 1-3

 

În M. Of. nr. 26 din 14 ianuarie 2016, s-a publicat Ordinul ministrului fondurilor europene (OMFE) nr. 44/2016 privind regimul de depunere a cererilor de rambursare finale de către beneficiarii Programului operațional sectorial „Dezvoltarea resurselor umane”.

 

Art. 1 OMFE nr. 44/2016

Art. 1 la primul alineat prevede faptul că pentru proiectele finanțate din Programul operațional sectorial „Dezvoltarea resurselor umane” a căror implementare s-a finalizat până la data de 31 decembrie 2015 și pentru care nu a fost depusă cererea de rambursare finală până la data intrării în vigoare a prezentului ordin, beneficiarii pot depune cererea de rambursare finală până la data de 15 februarie 2016 (data înregistrării la Autoritatea de management/Organismul intermediar pentru Programul operațional sectorial „Dezvoltarea resurselor umane”).

Potrivit alineatului următor, beneficiarii care nu se încadrează în termenul prevăzut la alin. (1) pentru depunerea cererii de rambursare finală suportă cheltuielile incluse în aceasta din resurse proprii.

Art. 2 OMFE nr. 44/2016

Conform art. 2, liderii de parteneriat sunt obligați să depună cereri de rambursare finală, dacă există solicitare scrisă din partea partenerului/partenerilor de implementare a proiectului, însoțită de toate documentele justificative, în conformitate cu instrucțiunile Autorității de management pentru Programul operațional sectorial „Dezvoltarea resurselor umane” în vigoare.

Art. 3 OMFE nr. 44/2016

Art. 3 stabilește faptul că Ministerul Fondurilor Europene, prin Direcția generală programe capital uman, care îndeplinește funcția de autoritate de management pentru Programul operațional sectorial „Dezvoltarea resurselor umane”, și organismele intermediare pentru Programul operațional sectorial „Dezvoltarea resurselor umane” vor duce la îndeplinire prevederile respectivului ordin.

 

Regimul de depunere a cererilor de rambursare finale de către beneficiarii Programului operațional sectorial „Dezvoltarea resurselor umane” (OMFE nr. 44/2016) was last modified: ianuarie 21st, 2016 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter