Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat, ediția a II-a, volumul I, a ieșit de sub lumina tiparului

20 iul. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3905
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

A ieșit de sub tipar volumul I al mult așteptatei lucrări Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat, ediția a II-a, elaborată sub coordonarea regretatului prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu și a dlui prof. univ. dr. Marian Nicolae!

Scris de un colectiv de autori cu multă experiență și mare prestigiu profesional, primul volum, cuprinzând art. 1-526 (Titlul preliminar, Dispoziții generale, Procedura contencioasă), oferă o viziune analitică, integrală și integrată a noilor reguli de procedură civilă și reprezintă, indiscutabil, un instrument de lucru indispensabil pentru orice teoretician și practician al dreptului.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Noua ediție cuprinde precizări noi în raport cu doctrina care a apărut și cu jurisprudența care s-a conturat după intrarea în vigoare a Noului Cod de procedură civilă.

Comandă lucrarea „Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat, ediția a II-a, volumul I”

Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat, ediția a II-a, volumul I, a ieșit de sub lumina tiparului was last modified: iulie 20th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter