Nou-numiții în funcția de executor judecătoresc

11 iul. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1722
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În urma analizării dosarelor depuse în vederea ocupării unui post vacant dintre cele care au fost publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, nr. 21/11.01.2016, pentru admiterea în profesia de executor judecătoresc, cu scutire de examen, în condițiile dispozițiilor art. 15 lit. g) teza finală din Legea nr. 188/2000 privind executorii judecătorești, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Ministerul Justiției a emis ordine de numire în funcția de executor judecătoresc pentru următoarele persoane:

Nr. crt.Nume și prenume    Judecătoria în circumscripția căreia a fost numit în funcția de executor judecătorescCamera Executorilor Judecătorești
1.Adela VINTILĂ    Târgu NeamțBacău
2.Eugen-Ioan DAN    BicazBacău
3.Carmen Ana-Maria POPA-DRĂGHIACorabiaCraiova
4.Adrian-Florin CALISTRU    HârlăuIași
5.Cosmin-Mugurel IBĂNESCU    GurahonțTimișoara
6.Camelia-Mirela COSTIN    LipovaTimișoara

În data de 21.06.2016 a avut loc ceremonia de depunere a jurământului la sediul Ministerului Justiției situat în str. Apolodor, nr.17, sector 5, București, ceremonie la care au participat domnul Florin Aurel Moțiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției și domnul Marius Iacob Morari, președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Sursa informației

Nou-numiții în funcția de executor judecătoresc was last modified: iulie 8th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter