Noletter se lansează implementând un proiect important la nivelul Curții de Apel Galați

3 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 439

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Noletter este o platformă dedicată profesioniștilor mediului juridic în general. În baza unui cont gratuit, utilizatorii pot crea dosare sincronizate cu Portalul Instanțelor de Judecată, urmări termenele de judecată și comunica documente direct din platformă către toate instanțele din țară.

La mai puțin de o lună după lansarea oficială, Curtea de Apel Galați anunță automatizarea gestiunii documentelor comunicate prin intermediul platformei Noletter către toate instanțele din raza sa. Acest lucru prezintă o serie de beneficii, precum adăugarea documentelor direct la dosarul electronic și confirmarea primirii acestora în mod automat, scutind de un efort considerabil funcționarii din cadrul registraturilor.

„Mult succes în activitate tinerilor și ambițioșilor noștri colegi din Timișoara! Aplicația pe care au creat-o este foarte utilă profesioniștilor dreptului și nu numai” – Curtea de Apel Galați via Facebook.

Vestea a fost foarte bine primită și în rândul avocaților gălățeni.

„La acest moment, colegii din Baroul Galați înregistrează cele mai multe conturi active în cadrul platformei”, a declarat Radu Zaharia (Cofondator Noletter).

Proiectul Noletter are planuri mari. Utilizând tehnologia blockchain, platforma își propune să revoluționeze modul în care are loc comunicarea documentelor juridice.

„A venit timpul ca și mediul juridic să beneficieze de cele mai avansate tehnologii. Realitatea ne obligă să găsim noi metode pentru a ne desfășura activitatea și este responsabilitatea noastră să facem un pas înainte. Ne bucurăm să vedem că lucrurile se mișcă mai repede decât ne așteptam. Mulțumită efortului depus de domnul Președinte Cosmin Mihăilă și echipa IT a Curții de Apel Galați, implementarea automatizării a decurs excelent. La acest moment suntem pregătiți să activăm funcția pentru toate instanțele din țară care au preluat sistemele de gestiune dezvoltate la Galați”, a declarat Iacob Theodor (Cofondator Noletter).

Cu toate că ne putem lăuda cu unii dintre cei mai talentați și capabili specialiști IT din lume, România este la coada țărilor europene în ceea ce privește digitalizarea. Din fericire, rata de adopție a tehnologiei este peste media europeană, implementarea soluțiilor digitale fiind mult accelerată de pandemia de coronavirus.

„Credem că Noletter poate fi de un real ajutor, mai ales în această perioadă în care activitatea registraturilor este redusă. Nimeni nu iși dorește să plimbe hârtii și să stea la cozi, mai ales acum. Încercăm să oferim o alternativă. De aceea ne-am și dorit ca oricine să poată beneficia de funcționalitatea de bază a platformei în mod gratuit”, a declarat Radu Zaharia.

Puteți înregistra un cont gratuit pe app.noletter.com/register.

Cei interesați pot urmări aici un video de prezentare a implementării.

Pentru a afla mai multe detalii despre Noletter, puteți accesa noletter.com.

 

Sursa informației

Noletter se lansează implementând un proiect important la nivelul Curții de Apel Galați was last modified: iulie 6th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter