Modele de subiecte în vederea pregătirii pentru examenul de admitere la INM 2019

1 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.710

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), a fost publicat primul anunț referitor la examenul de admitere la Institutul Național al Magistraturii de anul acesta.

Menționăm că forma de desfășurare a admiterii a suferit modificări odată cu aprobarea Hotărârii CSM nr. 91/2019, ceea ce înseamnă că s-a eliminat examinarea raționamentului logic și s-a introdus examinarea teoretică tip sinteză la disciplinele fundamentale.

GALA LADY LAWYER, ediția a VI-a

Totodată, a rămas în continuare validă testarea tip grilă (100) la disciplinele drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal (câte 25 de grile pentru fiecare materie).

Ultima etapă a admiterii va consta în susținerea unui interviu.

Pentru a facilita pregătirea celor ce doresc să se înscrie la concursul de admitere, au fost elaborate subiecte exemplu de sinteză pentru fiecare categorie de materii, drept civil și drept procesual civil , respectiv drept penal și drept procesual penal:

 

Sursa informației

Modele de subiecte în vederea pregătirii pentru examenul de admitere la INM 2019 was last modified: septembrie 18th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter