MMPS. Registrul electronic de evidență a zilierilor devine obligatoriu din 25 iulie 2020

27 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
74 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ministerul Muncii și Protecției Sociale (www.mmuncii.ro) a publicat un comunicat prin intermediul căruia informează despre  obligativitatea, începând cu data de 25 iulie 2020, a înregistrării activității prestate de lucrători în registrul electronic, de către persoanele care utilizează zilieri pentru diferite activități cu caracter temporar.

De asemenea, întocmirea și transmiterea Registrului electronic de evidență a zilierilor va fi realizată prin intermediul aplicației mobile denumită „Inspecția Muncii”, ca instrument de lucru pentru angajatorii care folosesc zilieri.

Astfel, aplicația „Inspecția Muncii” este pusă la dispoziție gratuit, iar informațiile necesare pentru utilizarea acesteia pot fi obținute de pe pagina de internet a Inspecției Muncii, unde sunt disponibile Manualul de utilizare, precum și Termenii și Condițiile de utilizare a aplicației.

Totodată, aplicație vine în sprijinul angajatorilor și reprezintă singura modalitate legală de înregistrare a activităților prestate de zilieri, fiind atât în avantajul angajatorului, cât și al lucrătorului, ambii beneficiind, astfel, de protecția legii.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și MMPS. Sprijin financiar acordat companiilor care își suspendă activitatea ca urmare a infectărilor cu COVID-19

MMPS. Registrul electronic de evidență a zilierilor devine obligatoriu din 25 iulie 2020 was last modified: iulie 27th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter