MJ. S-au finalizat cu succes negocierile româno-iordaniene în domeniul cooperării judiciare în materie penală

29 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 102

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.just.ro), Ministerul Justiției a anunțat că s-a încheiat a doua rundă de negocieri între delegații la nivel de experți ale României și Regatului Hașemit al Iordaniei în domeniul cooperării judiciare internaționale în materie penală.

Scopul acestei întrevederi a fost concretizat în compunerea textului agreat al proiectului de Tratat privind transferarea persoanelor condamnate, precum și celor doi articole noi din proiectul de Tratat privind asistența judiciară în materie penală.

Menționăm faptul că prima rundă de negocieri a avut loc în perioada 24-26 aprilie 2018, la Amman.

Totodată, părțile au convenit să întreprindă cât mai curând posibil formalitățile necesare în vederea semnării și ratificării/aprobării celor patru instrumente juridice agreate în cadrul celor două runde de negocieri:

– Tratatul privind extrădarea;

– Tratatul privind asistența judiciară în materie penală;

– Tratatul privind transferarea persoanelor condamnate;

– Memorandumul de Înțelegere între cele două ministere ale justiției.

Sursa informației

MJ. S-au finalizat cu succes negocierile româno-iordaniene în domeniul cooperării judiciare în materie penală was last modified: august 29th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter