MJ. Declarații din cadrul întâlnirii cu directorii de penitenciare (10 – 12 septembrie 2019, Sibiu)

11 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 175

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.just.ro), ministrul justiției a participat în această perioadă la întâlnirea cu directorii de penitenciare care se desfășoară la Sibiu, prilej cu care au fost discutate principalele teme de interes referitoare la sistemul penitenciar, alături de soluțiile identificate pentru soluționarea problemelor întâmpinate.

Astfel, a fost expus sprijinul pe care îl oferă Ministerul Justiției în toate demersurile initițate de autoritățile penitenciarelor și a fost subliniat faptul că, sub managementul Ministerului, va domni întotdeauna legea.

Totodată, ministrul justiției a statuat că legea care asigură un nou statut și un cadru legal modern angajațilior din sistemul penitenciar este foarte benefică, utilă, „o lege care conferă identitate profesională polițiștilor de penitenciare”.

Cu privire la rectificarea bugetară, s-a stabilit că  au fost prevăzute sumele necesare pentru:

– plata ajutoarelor sociale în numerar pentru familie și copii;

– plata ajutoarelor sociale în numerar pentru trecerea în rezervă sau pensionare (sentințe);

– plata ajutoarelor sociale în natură;

– plata drepturilor salariale, inclusiv achitarea sentințelor judecătorești;

– plata orelor suplimentare până la finele anului;

– decontarea serviciilor turistice pentru tot personalul încadrat la nivelul sistemului.

Sursa informației

MJ. Declarații din cadrul întâlnirii cu directorii de penitenciare (10 – 12 septembrie 2019, Sibiu) was last modified: septembrie 11th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter