MIPE. Revizuirea primei variante a viitoarelor Programe Operaționale 2021-2027 a fost supusă consultării publice

23 nov. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
30 views

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va acorda României, în baza viitoarelor Programe Operaționale (PO) aferente Politicii de Coeziune din perioada 2021-2027, o finanțare totală de 31,3 miliarde euro în vederea dezvoltării unor domenii fundamentale, cum ar fi inovarea, infrastructura, protecția mediului, sănătatea, educația, ocuparea, incluziunea socială, dezvoltarea urbană sau teritorială.

Totodată, prin această revizuire sunt întreprinse investiții complementare cu alte instrumente de finanțare, precum Planul Național de Redresare și Reziliență. Aceste Programe Operaționale vor fi puse în acord și cu nevoile identificate la nivel național și cu obiectivele de politică stabilite la nivel european, care vizează O Europă mai competitivă, mai conectată, mai reziliență, dar și mai socială, mai incluzivă și mai aproape de cetățenii săi.

De asemenea, în scopul punerii în practică a principiului parteneriatului, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene deschide o a doua etapă de consultare publică pe marginea celei de-a doua versiuni a Programelor Operaționale 2021-2027, publicând această nouă versiune pe site-ul instituției, la secțiunea Perioade de Programare- 2021-2027.

Astfel, este asigurată posibilitatea implicării în procesul decizional a autorităților regionale, locale, urbane și a altor autorități publice, a societății civile, a partenerilor economici și sociali și, după caz, a organizațiilor de cercetare și universităților.

În vederea transmiterii unori opinii sau observații cu privire la aceste Programe, partenerii sunt rugați să le trimită până la data de 26 noiembrie 2021, respectiv până la data de 29 noiembrie în cazul PO Transport. De asemenea, adresele de e-mail pot fi găsite în secțiunile aferente fiecărui PO.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Pentru a consulta versiunile actualizate ale Programelor Operaționale 2021-2027, vă rugăm să accesați următorul link.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

VEZI ȘI MIPE. PESTE 22.500 DE TINERI CARE NU MAI SUNT ÎN SISTEMUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI NICI NU LUCREAZĂ VOR FI AJUTAȚI SĂ ÎȘI GĂSEASCĂ UN LOC DE MUNCĂ

MIPE. Revizuirea primei variante a viitoarelor Programe Operaționale 2021-2027 a fost supusă consultării publice was last modified: noiembrie 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter