MIPE. Formarea Comitetului de Monitorizare a Planului Național de Redresare şi Reziliență

8 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 95

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) anunță finalizarea procesului de selecție a celor 15 organizații neguvernamentale (ONG) care vor face parte din Comitetul de Monitorizare a Planului Național de Redresare și Reziliență (CM PNRR).

În urma apelului de candidaturi lansat de MIPE pentru exprimarea interesului privind participarea la procesul de selecție a organizațiilor neguvernamentale ca membre în Comitetul de Monitorizare a Planului Național de Redresare și Reziliență (CM PNRR), în perioada 23 mai-27 mai 2022, au fost depuse 56 de candidaturi.

Procesul de evaluare și selecție a candidaturilor s-a desfășurat pe baza criteriilor anunțate anterior, în conformitate cu cei șase piloni ai planului, și anume: tranziție verde, transformare digitală, creștere inteligentă, coeziune socială și teritorială, sănătate și reziliență economică, socială și instituțională, politici pentru generația următoare, copii și tineret, cum ar fi educația și competențele.

Astfel, entitățile care nu au fost selectate pot depune contestații în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la data publicării rezultatelor procesului de evaluare și selecție, prin formularea unei contestații care să includă obiectul contestației și argumentele care susțin punctul de vedere al organizației cu privire la aspectele contestate. Contestațiile pot fi transmise electronic, la adresa de e-mail: [email protected], până în data de 10 iunie.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

VEZI ȘI MIPE. Nou apel PNRR pentru finanțarea rutelor turistice/culturale

 

 

MIPE. Formarea Comitetului de Monitorizare a Planului Național de Redresare și Reziliență was last modified: iunie 8th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.