[UPDATE: Tudorel Toader a demisionat] Ministrul justiției: Guvernul și-a pierdut pilonul politic, dar încă mai are pilonul juridic

15 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 612

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 iunie 2017 Tudorel Toader a demisionat

Prin intermediul unui mesaj pe pagina personală de Facebook, domnul Tudorel Toader a anunțat că și-a depus demisia din demnitatea de Ministru al Justiției în semn de solidaritate cu ceilalți membri ai Guvernului:

Inteligența artificială în materie penală

„Exprimând deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din demnitatea de Ministru al Justiției!”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader a afirmat joi că în acest moment se află în continuare în funcție și își va îndeplini obligațiile, însă va respecta deciziile politice și juridice care decurg din retragerea sprijinului politic al Guvernului potrivit News.ro.

„Încă fac parte dintr-un Guvern, un Guvern care am văzut că ieri a pierdut sprijinul politc, dar care are încă suportul, sprijinul, juridic. Personal cred că în momentul în care se retrage sprijinul politic pentru un Guvern în ansamblul lui se retrage implicit sprijinul politic și pentru fiecare membru al Guvernului, chiar dacă este membru al unui partid sau altul sau este independent. (…) Sigur, voi respecta deciziile care voi fi luate pe cele două componente: politică și juridică”, a spus Tudorel Toader, la sosirea la Ministerul Justiției” informează HotNews.ro.

Întrebat dacă mai face parte din cabinet, Ministrul justiției a oferit următorul răspuns: „Eu mă duc la ora 9,00, avem o dezbatere pe proiectul de lege privind modificarea cetățeniei. La orele 12:00 particip la secția de judecători a CSM, așadar îmi îndeplinesc obligațiile până în ultimul moment și vă mulțumesc” conform informațiilor transmise de Digi24.

 

[UPDATE: Tudorel Toader a demisionat] Ministrul justiției: Guvernul și-a pierdut pilonul politic, dar încă mai are pilonul juridic was last modified: iunie 15th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter