Ministrul Finanțelor Publice. Consultări cu mediul de afaceri pentru actualizarea codurilor fiscale

2 iul. 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 444

Potrivit unui comunicat din data de 28 iunie 2018, Ministrul Finanțelor Publice a anunțat că va consulta mediul de afaceri pentru actualizarea Codului Fiscal și a Codului de Procedură Fiscală.

Astfel, joi, 28 iunie 2018, domnul Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, a coordonat prima întâlnire cu mediul de afaceri, organizată pentru îmbunătățirea Codului fiscal și a Codului de procedură fiscală și pentru crearea unui cadru fiscal predictibil și unitar.

Ministerul Finanțelor Publice apreciază în mod deosebit expertiza specialiștilor fiscali externi, al căror aport este important pentru completarea, dezvoltarea cadrului legislativ fiscal și eliminarea dificultății de aplicare.

Suntem deschiși la orice propunere pertinentă din partea mediului de afaceri. Vrem să actualizăm transparent cele două Coduri fiscale, astfel că invităm la următoarele întâlniri și grupurile parlamentare interesate pentru a putea crea un text predictibil, unitar, simplu de înțeles și practic. Ne dorim să încheiem un pact fiscal care să asigure stabilitate economiei românești!” a precizat domnul Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice.

Conform mențiunilor din comunicat, consultarea, dialogul transparent și colaborarea cu membrii corpului specialiștilor din domeniul fiscal sunt esențiale pentru crearea unui cadru fiscal adaptat realității și identificării rapide a modalităților de implementare a propunerilor legislative inițiate.

În fine, se mai arată faptul că propunerile și calendarul întâlnirilor privind actualizarea celor două Coduri vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice.

Sursa informației

Ministrul Finanțelor Publice. Consultări cu mediul de afaceri pentru actualizarea codurilor fiscale was last modified: iulie 2nd, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter