Ministerul Public. Seminar „Consolidarea și eficientizarea sistemului național de recuperare a creanțelor provenite din infracțiuni”

21 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 319

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, în perioada 14-16 noiembrie 2018, la Târgu Mureș, s-a desfășurat seminarul cu tema „Consolidarea și eficientizarea sistemului național de recuperare a creanțelor provenite din infracțiuni” – cod SIPOCA 56, organizat în cadrul proiectului cu același nume, implementat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), în parteneriat cu Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

Astfel, la deschiderea evenimentului, din partea PÎCCJ a fost prezent domnul Bogdan Licu, adjunct al procurorului general. De asemenea, au participat doamna Adriana Șandru, consilier al procurorului general, doamna Denisa Cristodor, procuror-șef al Biroului de Urmărire Penală în cadrul Secției de Urmărire Penală și Criminalistică, domnul Cornel Călinescu, director general ANABI, domnul Alexandru Enăchescu, director adjunct al Direcției de Investigare a Criminalității Economice (DICE).

Inteligența artificială în materie penală

În cadrul seminarului au fost expuse spețe ce au vizat identificarea bunurilor, aplicarea măsurilor asigurătorii și valorificarea bunurilor sechestrate, fiind prezente echipele care au instrumentat respectivele cauze, formate din procurori, inspectori antifraudă și ofițeri de poliție.

Totodată, evenimentul a constituit un veritabil schimb de bune practici, beneficiarii fiind procurorii din cadrul parchetelor de pe lângă curțile de apel Alba, Mureș, Brașov, Pitești.

Sursa informației

Ministerul Public. Seminar „Consolidarea și eficientizarea sistemului național de recuperare a creanțelor provenite din infracțiuni” was last modified: noiembrie 21st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter