[Update: Selecție dosare, rezultate proba scrisă și rezultatul interviului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu] Ministerul Public, PÎCCJ. Concurs pentru ocuparea unor funcţii publice de conducere vacante de manager economic

8 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 218
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Selecție dosare, rezultate proba scrisă și rezultatul interviului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (www.mpublic.ro) a publicat rezultatele procesului de selecție a dosarelor, rezultatele obținute de candidați la proba scrisă și rezultatul interviului pentru ocuparea postului de manager economic al Departamentului economico-financiar și administrativ din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Astfel, redăm. în continuare:

Rezultatele selecției de dosare;

Rezultatele obținute la proba scrisă;

Rezultatul interviului pentru postul de manager economic la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (www.mpublic.ro) a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea a 5 funcții publice de conducere vacante de manager economic al Departamentului economico-financiar și administrativ din cadrul mai multor Parchete de pe lângă tribunale.

Calendarul de desfășurare a concursului:

− selecția dosarelor de înscriere la concurs;
− proba scrisă, la data de 30 iunie 2021, ora 10;
− interviul se va susține în 5 zile lucrătoare de la data probei scrise.

Cele 5 posturi scoase la concurs sunt aferente următoarelor parchete: Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu-Mare, Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Dosarele de concurs vor fi depuse în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a instituției (25 mai 2021), la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 14 iunie 2021, ora 16.00.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate în anunțul de concurs.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔿Vezi și Ministerul Public, PÎCCJ. Concurs pentru promovarea grefierilor în funcții de conducere

[Update: Selecție dosare, rezultate proba scrisă și rezultatul interviului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu] Ministerul Public, PÎCCJ. Concurs pentru ocuparea unor funcții publice de conducere vacante de manager economic was last modified: iulie 8th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter