Ministerul Public. Întâlnirea națională a instituțiilor de aplicare a legii din România

28 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 269

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.mpublic.ro), în cursul zilelor de 22 și 23 noiembrie 2018, a avut loc, la Brașov, etapa națională a întâlnirii cu tema „Combaterea infracționalității în domeniile prioritare ale Ministerului Public: corupție, folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, evaziune fiscală, contrabandă și spălarea banilor”, organizată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în scopul realizării schimbului de bune practici în domeniu.

Astfel, la întâlnirea de lucru au participat domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, alți procurori din cadrul aceleași unități de parchet, precum și procurorii generali ai parchetelor de pe lângă curțile de apel, prim-procurori ai parchetelor de pe lângă tribunale, procurori și ofițeri de poliție judiciară care au instrumentat cauzele prezentate cu acest prilej.

Monitor Dosare

În cadrul evenimentului, realizat în colaborare cu Direcția Generală Anticorupție, aflat la cea de-a IX-a ediție, au fost prezentate spețe complexe având ca obiect infracțiuni de corupție, folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, evaziune fiscală, contrabandă și spălarea banilor.

De asemenea, la întâlnire au participat și procurori membri ai Consiliului Superior al Magistraturi și reprezentanți ai unor parteneri instituționali.

Aceste stagii de pregătire profesională s-au bucurat de un real succes prin caracterul interactiv și dinamic și au facilitat transferul de bune practici în materia combaterii infracțiunilor.

Sursa informației

Ministerul Public. Întâlnirea națională a instituțiilor de aplicare a legii din România was last modified: noiembrie 28th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter