Ministerul Justiției. Selectarea adjunctului membrului național la EUROJUST

13 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 261

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț de pe site-ul Ministerului Justiției (www.just.ro), s-a publicat procedura privind selectarea adjunctului membrului național la EUROJUST.

Astfel, candidatul trebuie să îndeplinească următoarele condiții cumulative:

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

a) este cetățean român, cu domiciliul în România,

b) este procuror sau judecător cu o vechime în magistratură cu o vechime în magistratură de minimum 12 ani;

c) are experiență în combaterea formelor grave ale criminalității transnaționale organizate, a corupției și terorismului;

d) are experiență practică în domeniul cooperării judiciare internaționale;

e) cunoaște la un nivel tehnic avansat (scris, vorbit) limba engleză, (cunoașterea la nivel avansat a unei a doua limbi de circulație în UE reprezintă un avantaj).

 

Adjunctul membrului național la EUROJUST are locul de muncă la EUROJUST, are dreptul la pașaport diplomatic și beneficiază de drepturile salariale și de alte drepturi bănești corespunzătoare funcției diplomatice de consilier diplomatic, potrivit legislației de salarizare în vigoare pentru personalul trimis în misiune permanentă în străinătate.

În cazul în care adjunctul membrului național la EUROJUST este numit din rândul judecătorilor, drepturile salariale și celelalte drepturi bănești se suportă, după caz, din bugetul Ministerului Justiției sau al Înaltei Curți de Casație și Justiție. Pentru adjunctul membrului național la EUROJUST numit din rândul procurorilor, drepturile salariale și celelalte drepturi bănești se suportă din bugetul Ministerului Public.

Adjunctul membrului național la  EUROJUST este numit prin ordin al ministrului justiției, cu avizul consultativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Persoanele interesate sunt rugate să depună, până la data de 30 august, ora 14.00, la sediul Ministerului Justiției, din București, strada Apolodor, nr. 17, sector 5, Direcția resurse umane sau să transmită prin e-mail, pe adresa, [email protected] (tel 037.204.1182):

– o scrisoare de intenție în limba engleză;

– un curriculum vitae european tehnoredactate în format WORD sau pdf, însoțite de copiile oricăror documente pe care candidații le apreciază ca fiind relevante, pentru a atesta experiența acestora și îndeplinirea  condițiilor menționate la punctul 2.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Afișarea rezultatelor cu lista persoanelor calificate pentru interviu va avea loc în perioada 2-6 septembrie 2019, pe site-ul Ministerului Justiției. Persoanele care întrunesc condițiile prevăzute la punctul 2, vor susține un interviu în perioada 9-12 septembrie 2019, la sediul Ministerului Justiției din strada Apolodor nr. 17, sector 5, București, programarea exactă pe zile/ore, urmând a fi afișată pe site-ul Ministerului Justiției, în timp util.

Afișarea rezultatelor interviului va avea loc în data de 13 septembrie 2019 pe pagina de internet a Ministerului Justiției.

Interviul se va desfășura în limbile română și engleză.

Sursa informației

Ministerul Justiției. Selectarea adjunctului membrului național la EUROJUST was last modified: august 13th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter