Ministerul Justiţiei a transmis către CSM un proiect de act normativ pentru modificarea Codului penal şi a Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, dar şi un proiect de modificare a Codului de procedură penală

25 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 177

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit Agerpres.ro, la data de 22 martie 2019, Ministerul Justiției a transmis către CSM un proiect de act normativ pentru modificarea și completarea Codului penal și a Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, dar și un proiect de modificare și completare a Codului de procedură penală, precum și a altor acte normative.

De asemenea, conform aceleași surse, Ministerul Justiției a mai transmis spre avizare și un proiect de ordonanță de urgență pentru luarea unor măsuri referitoare la contestația în anulare în cazul completurilor de 5 judecători de la ÎCCJ.

Sursa informației

Ministerul Justiției a transmis către CSM un proiect de act normativ pentru modificarea Codului penal și a Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, dar și un proiect de modificare a Codului de procedură penală was last modified: martie 25th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter