Ministerul Justiției a organizat cea de-a patra sesiune ordinară a Comisiei Naţionale de Drept Internațional Umanitar

30 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 132

Ministerul Justiției (www.just.ro) anunță că a avut loc cea de-a patra sesiune ordinară a Comisiei Naționale de Drept Internațional Umanitar, aceasta fiind ultima sesiune organizată sub Președinția Ministerului Justiției.

În acest sens, în cadrul reuniunii s-a aprobat Raportul privind activitatea Comisiei Naționale de Drept Internațional Umanitar pe durata deținerii președinției Comisiei de către Ministerul Justiției (26 iunie 2020-29 iulie 2021), urmând ca acesta să fie transmis spre informare prim-ministrului României.

De asemenea, a fost discutat și stadiul proiectului de Hotărâre a Guvernului pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 420/2006, precum și a demersului de elaborare a strategiei actualizate în domeniul dreptului internațional umanitar.

Totodată, la lucrări a fost invitată și doamna conf. univ. dr. av. B. O.-J. pentru a se discuta organizarea în acest an a Concursului național de drept umanitar și dreptul refugiaților „Nicolae Titulescu”.

Nu în ultimul rând, în cadrul ultimei sesiuni ordinare a Comisiei Naționale de Drept Internațional Umanitar, Președinția CNDIU a fost predată Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Ministerul Justiției. Propunere de reformare a Registrului Asociațiilor și Fundațiilor, precum și a procedurilor privind actele constitutive ale acestora

Ministerul Justiției a organizat cea de-a patra sesiune ordinară a Comisiei Naționale de Drept Internațional Umanitar was last modified: iulie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter