Ministerul Finanțelor Publice. Situația actualizată a contribuțiilor pentru sănătate

15 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 122

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform unui anunț publicat pe site-ul oficial al Ministerului Finanțelor Publice, Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) primește zilnic, în format electronic, de la Centrul Național de Informații Financiare (CNIF) toate informațiile actualizate privind contribuțiile plătite de fiecare contribuabil la sistemul național de asigurări de sănătate.

Trebuie precizat faptul că aceste contribuții provin din „Declarațiile privind obligațiile de plată și contribuțiile sociale, impozitul pe venit și evidență nominală a persoanelor asigurate” și din „Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”.

Aceste schimbări au servenit din luna februarie și au avut ca scop actualizarea bazelor de date a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Sursa informației 

Ministerul Finanțelor Publice. Situația actualizată a contribuțiilor pentru sănătate was last modified: martie 16th, 2019 by Universul Juridic
13 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter