Ministerul Finanțelor Publice. Revizuirea jurisdicțiilor necooperante în scopuri fiscale de către Consiliu

15 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 100

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform unui anunț de pe site-ul oficial al Ministerului Finanțelor Publice, Consiliul a adoptat lista revizuită a UE a jurisdicțiilor necooperante în scopuri fiscale.

Astfel, în plus față de cele cinci jurisdicții deja incluse, lista revizuită a UE a jurisdicțiilor necooperante include, în prezent, și următoarele zece jurisdicții: Aruba, Barbados, Belize, Bermuda, Dominica, Fiji, Insulele Marshall, Oman, Emiratele Arabe Unite și Vanuatu.

Totodată, lista este parte din strategia externă a UE privind impozitarea. Mai mult decât atât, este menită să contribuie la eforturile continue de prevenire a evitării obligațiilor fiscale și de promovare a bunei guvernanțe fiscale la nivel mondial.

Merită amintit faptul că lucrările privind lista UE a jurisdicțiilor necooperante constituie un proces dinamic. Așadar, Consiliul va continua să revizuiască și să actualizeze periodic lista în anii următori, luând în considerare evoluția termenelor acordate jurisdicțiilor pentru a-și îndeplini angajamentele și evoluția criteriilor de includere pe listă.

Sursa informației

Ministerul Finanțelor Publice. Revizuirea jurisdicțiilor necooperante în scopuri fiscale de către Consiliu was last modified: martie 15th, 2019 by Universul Juridic
12 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter