Ministerul Educației. Set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale

31 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 314

Potrivit site-ului oficial (www.edu.ro), Ministerul Educației și Cercetării a publicat un comunicat privind setul de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale, în contextul suspendării cursurilor.

Resursele de antrenament au fost realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare și respectă modelul subiectului de examen, tip test, având obiectivul de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Baremele de evaluare și de notare vor fi publicate vineri, 3 aprilie 2020, iar pentru o mai bună înțelegere a răspunsurilor din bareme, în cadrul emisiunilor Teleșcoala vor fi prezentate unele soluții ale acestor teste.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Educației. Precizări referitoare la informațiile apărute în presă cu privire la posibila înghețare a anului școlar

Ministerul Educației. Set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale was last modified: martie 31st, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter